Restaurant Blue Sun

Restaurantul Blue Sun, situat la parterul Hotelului Galati Centrum***, isi asteaptă oaspetii intr-o atmosfera eleganta si primitoare, cu o oferta culinara extrem de variata, plina de  delicii din bucataria internationala.

 

Un meniu variat, realizat de Maestrul in Arta Culinara Nichi Maracine va ofera un itinerariu culinar prin rafinata cultura gastronomica mediteraneana, cu puternice influente ale bucatariei italienesti. Iubitorii de gastronomie de calitate se vor putea rasfata cu gustari si paste  inedite, specialitati din paste si orez, peste si fructe de mare, preparate delicioase din carne si deserturi home-made.

 

Restaurantul a fost modernizat recent si surprinde prin designul inedit, spatiile deschise si armonia coloristica. Este un loc care isi provoaca oaspetii cu un ambient indraznet, cu atitudine, de aceea reprezinta cadru ideal pentru intalnirile de afaceri si pentru desfasurarea evenimentelor private.

 

Oferta pentru persoane fizice

 Restaurantul Blue Sun ofera cadrul ideal pentru orice tip de eveniment de familie; nunta, botez, aniversare de varsta sau casatorie, majorat, petreceri pentru tineret, clientii nostri beneficiind de toate serviciile pe care le presupune organizarea unui eveniment de succes.

Un produs original, de mare succes la public il reprezinta nuntile in cadru intim, program pe care il recomandam cu caldura familiilor care doresc sa celebreze casatoria printr-un eveniment restrans intr-o locatie cu totul si cu totul speciala.

 

VIZUALIZEAZA SI DESCARCA OFERTA PENTRU

NUNTI 2012 IN BLUE SUN

 

 

 Oferta pentru companii

Companiile vor gasi in Restaurantul Blue Sun partenerul ideal pentru derularea unor evenimente reusite pentru parteneri sau angajati: seri festive, dejunuri de afaceri, inaugurari/lansari de produse/servicii, dar si pentru sarbatori dedicate angajatilor, partenerilor, petreceri de Craciun sau Revelion.

Pentru detalii suplimentare si rezervari, contactati-ne la numarul de telefon: 0731 840 513.