Happy Cake - Cofetarie Brasov

Happy Cake – singura cofetarie din Brasov cu produse naturale

Happy Cake este singura cofetarie din judetul Brasov care produce doar: cupcakes (briose cu crema), muffins (briose), macarons si cake pops (prajturi pe bat). Despre macarons multi dintre noi nici macar nu au auzit, dar aceste prajituri minunate sunt la moda, simpatice, trendy si rafinate.

Cofetaria HappyCake.ro a aparut din dorinta de a va oferi ceea ce este la moda , ce se “poarta” in materie de prajituri si stil de viata.

De la idee la cofetaria Happy Cake au trecut multe, multe ore: arhiect care a amenajat spatiul, dotarile tehnologice care sa faca fata standardelor noastre, materie prima de calitate si cel mai important: gustul rafinat si elegant.

Noi nu folosim conservati, vei gasi aici un gust proaspat , care aduce cu cel de acasa, ceva mai bun insa datorita ingredientului “secret” (ciocolata belgiana). HappyCake.ro va ofera doar produse naturale, de o calitate ridicata, dulciuri fine pentru parinti si copii, destinate bunului gust.

HappyCake.ro este alegerea perfecta pentru momentele in care iti doresti ceva deosebit, rafinat: o relaxare, un rasfat, sa sarbatoresti alaturi de cei dragi. Momente cand o ciocolata de la magazin sau un clasic tort nu sunt suficiente. Cand vrei sa te simti special incearca-ne!!!

you’re not the first who wants the perfect newspaper writing suppliers essay writing service ranking as well you’re searching for resume or research paper writing service